Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

 

Pozemky na predaj pri Optime

Obec: Košice-Juh
Okres: Košice IV
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - komerčné
220 €/m2
V závislosti na podmienkach.

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj stavebné pozemky nachádzajúce sa v intraviláne mesta Košice, okres Košice IV, patriace do mestskej časti Košice – Juh, katastrálneho územia Južné mesto o výmere 43 716 m2 , lokalita VŠA. Pozemky sú majetkovo vysporiadané vo vlastníctve spol. LABAŠ s.r.o.

Uvedené územie pre budúcu výstavbu sa nachádza v zastavanom území vyššej občianskej vybavenosti, kde dané územie je zastavané obchodnými centrami Optima, OBI, Hornbach, benzínovou čerpacou stanicou OMV a autopredajňou Citroen a Mazda. Uvedené obchodné centrá sú nízkej zástavby s dobudovanou infraštruktúrou.

Územie je vybavené dopravným napojením z ulice Moldavská svetelnou križovatkou a štvorprúdovou komunikáciou s odbočovaním na parkoviská Hornbach a OBI. Taktiež je vybudovaná sieť peších a cyklistických komunikácií.
Podľa poslednej aktualizácie Územného plánu je funkčné využitie pozemkov pre občiansku vybavenosť (obchod, výstavníctvo, služby, administratíva, kultúra, šport)

V rámci výstavby futbalového štadióna sa plánuje umiestnenie terminálu integrovanej koľajovej dopravy v jeho blízkosti, rozšírenie parkovísk pre futbalový štadión a športovú halu. Podmienky zástavby sú definované v záväzných regulatívoch pre usporiadanie územia.

Cena: Cena v RK

Pre viac informácií kontaktujte makléra:

Ing. Monika Cechlárová
tel. +421 915 322 431
email: office@lvreality.sk

LV reality s.r.o.
Kmeťova 13 
040 01 Košice

Vlastnosti

Status:
aktívne
Celková plocha:
43716 m2
Plocha pozemku:
43716 m2
Inžinierske siete:
blízko

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Monika Cechlárová

Ing. Monika Cechlárová

office assistant

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti